Αποδοτικές λύσεις, για επαγγελματίες και ιδιώτες, για τα προβλήματα διαρροών.

Η κατασκευή μεταλλικών υδρορροών είναι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της εταιρείας METALKO, ήδη από τις αρχές της ίδρυσής της.   

 Η τεχνογνωσία, η πολυετή εμπειρία και οι εκατοντάδες πελάτες της εταιρείας, την έχουν κατατάξει ανάμεσα στους ειδήμονες τους κλάδου, ενώ παρέχει τις υπηρεσίες της και τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. 

 Τα συστήματα αυτά είναι κατασκευασμένα με τρόπο που καλύπτουν αποτελεσματικά από τα πιο απλά έως και τα πιο δυσεπίλυτα προβλήματα των πελατών της επιχείρησης, προσφέροντας οφέλη όπως: 

Αντοχή στη διάβρωση. 
Τεράστια διάρκεια ζωής. 
Ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες. 
Ανακυκλώσιμα, οικολογικά υλικά. 

Οι παραγόμενες μεταλλικές και χάλκινες υδρορροές που διατίθενται από την εταιρεία METALKO, κατηγοριοποιούνται σε παραδοσιακές και τετράγωνες. 

Παραδοσιακές Υδρορροές

Οι παραδοσιακές υδρορροές αποτελούν τον πυρήνα της παραγωγικής δραστηριότητας της επιχείρησης, λόγω της μεγάλης διάδοσής τους στη Βόρεια Ελλάδα, και δη στη Μακεδονία, αλλά κυρίως λόγω της μεγάλης διαθεσιμότητάς τους σε 5 βασικά χρώματα.

Πρόκειται για τα μπεζ-Ral 1013, κεραμιδί-Ral 3009, καφέ ανοιχτό-Ral 8017, καφέ σκούρο-Ral 8019, γκρι-Ral 7015, κυπαρισσί-Ral 6005 και λευκό-Ral 9002.

Υπάρχουν διαθέσιμες 2 διατομές στην υδρορροή στέγης Φ125 και Φ155, ενώ στις υδρορροές κατεβασιάς Φ80, Φ100 και Φ120.

Τετράγωνες Υδρορροές

Οι τετράγωνες υδρορροές αποτελούν το δεύτερο μεγάλο κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας της METALKO. Η διαφορετική αυτή εκδοχή κερδίζει έδαφος στο χώρο των υδρορροών, καθώς έχει προσαρμοστεί από την εταιρεία στα ελληνικά δεδομένα.

Διατίθενται και πάλι 2 τύποι στις υδρορροές στέγης, 5’’ και 6’’, ενώ οι υδρορροές κατεβασιάς ακολουθούν στρογγυλές διατομές, για γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση.

Το χρωματολόγιο στις τετράγωνες υδρορροές βασίζεται όπως και στις παραδοσιακές και εμπλουτίζεται με 2 ακόμη χρώματα που κυριαρχούν στην ελληνική αγορά: το ελληνικό κόκκινο-DP 302 και το χρώμα του πηλού-Ral 8004, τα οποία συμπληρώνουν τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που παράγει η εταιρεία.

Υδρορροές INOX σε 125mm & 155mm

 Υδρορροές γαλβανιζέ σε 125mm & 155mm

Υδρορροές προβαμμένες σε 125mm & 155mm

Υδρορροές τετράγωνες 5ʺ & 6ʺ

Υδρορροές Χαλκού σε 125mm & 155mm